Ben

USP Fashion

Amsterdam, 2017

Middels het inzetten van Groeiplan hebben we een gedegen en overzichtelijk plan voor de toekomst neergezet. Dit geeft precies de handvatten die ik nodig heb. De praktijkgerichte aanpak en de ervaring van Jeffrey als ondernemer zorgen ervoor dat je echt goed tot nadenken wordt aangezet, een absolute aanrader!

Richard & Peter

James Pro

Amsterdam, 2018

In een intensieve maar informele setting hebben wij twee dagen samengewerkt. Iedere stap bracht ons dichterbij een heldere aanpak. Het Groeiplan geeft ons rust en wij weten precies wanneer we welke stappen moeten leveren om ons doel te bereiken. Als je professioneel wilt groeien met je bedrijf raden wij aan om met Groeiplan aan de slag te gaan.

Elke ondernemer die wil groeien in kwaliteit of kwantiteit zal Groeiplan ervaren als een aanvulling. Ikzelf heb het ervaren als een intensief 2-daags traject waarin de gedachten en kernwaarden over onze organisatie steeds concreter geformuleerd werden. Door samen maatwerk strategieën te schrijven creëer je erg veel duidelijkheid en rust voor jezelf en je werknemers.

Marcel

Keepqontrol

Amsterdam, 2018

jeffrey@groeiplan.nl - 06 48 18 37 19