Ben

USP Fashion

Amsterdam, 2017

Middels het inzetten van Groeiplan hebben we een gedegen en overzichtelijk plan voor de toekomst neergezet. Dit geeft precies de handvatten die ik nodig heb. De praktijkgerichte aanpak en de ervaring van Jeffrey als ondernemer zorgen ervoor dat je echt goed tot nadenken wordt aangezet, een absolute aanrader!

Jan

Ratio Survey

Amsterdam, 2017

Samen met Jeffrey en Albrecht hebben we in twee dagen ons bureau Ratio Survey doorgelicht. We werken als ingenieursbureau aan grote infrastructurele projecten, met veel verschillende disciplines. Dat maakt dat we nogal eens de toekomstvisie verliezen. Dankzij Groeiplan hebben we nu een document in handen waarbij we de focus houden op de stip op de horizon, waar we heen willen. 

Elke ondernemer die wil groeien in kwaliteit of kwantiteit zal Groeiplan ervaren als een aanvulling. Ikzelf heb het ervaren als een intensief 2-daags traject waarin de gedachten en kernwaarden over onze organisatie steeds concreter geformuleerd werden. Door samen maatwerk strategieën te schrijven creëer je erg veel duidelijkheid en rust voor jezelf en je werknemers.

Marcel

Keepqontrol

Amsterdam, 2018

jeffrey@groeiplan.nl - 06 48 18 37 19